Danish(DK)English (United Kingdom)
There are no translations available.

Restaureringen af den flotte Londonbus har taget ca. 1 ½ år og er udført meget omhyggeligt og med stor respekt for de gamle håndværk. Vi har stillet store krav til resultatet og er gået meget op i detaljerne. Vi mener at vores projekt med Trille er lykkedes!

At der er tale om et enormt projekt kan ses af følgende detaljer:

Udvendigt på dobbeltdækkerbussen er der anvendt 3600 messingskruer med lige kærv. Alle skruerne er pulverlakerede inden de med håndkraft er skruet i, og selvfølgeligt vender alle kærvene i samme retning. Der er anvendt 105 meter gummilister til vinduerne. Udvendigt er der anvendt 200 meter aluminiumslister. Alle ruder er nye, for at sikre de strenge lovmæssige krav som stilles da den anvendes erhvervsmæssigt. Selvom bussen efter renoveringen ikke vil være helt original, så betyder det meget for os, at så meget som muligt forbliver originalt, og at alle øvrige ting fremstår i den rigtige 50’er stil. En stil vi også vil forsøge holde i det tøj vi vil have på, når Trille skal luftes.

Blandt de originale dele vil vi fremhæve de flotte loftslamper over sæderne. Denne type lamper findes kun i årgang 1955.

Alle de originale skilte og tekster vedrørende tobaksrygning, billettering osv. er blevet genskabt.